Optimizare SEO

Pentru că SEO aduce PROFIT ! Optimizarea SEO este procesul de creştere a vizibilității unui site web sau a unei pagini web printr-un rezultat neplătit al motorului de căutare – adesea denumit „natural”, „organic” sau „câștigat”. În general, cu cât apare un site, mai frecvent, în lista cu rezultatele căutării, cu atât mai mulți vizitatori va avea site-ul. SEO poate viza diferite tipuri de căutare, inclusiv căutarea de imagini, căutarea locală, căutarea video, căutare academică, căutare de știri și motoare de căutare verticale specifice industriei.

Optimizare SEO Bistriţa
Să fii in top !

Agenţia noastră de marketing online se mândrește cu furnizarea serviciilor SEO bazate pe ROI ( Return On Investment) pentru afaceri online din Bistrita, Cluj, Bucuresti, Londra, Luton, Viena etc.

Da, stimati antreprenori, noi vă asigurăm că este posibil să existe o creștere de 500% a vizibilităţii afacerii dvs online, implicit a vânzărilor şi a numărului de clienţi. Utilizând serviciile noastre de marketing digital veţi obţine rezultatele pe care le doriţi.
Google este motorul principal de căutare din Romănia, furnizând peste 90% din traficul de căutare. Majoritatea clienților nu caută dincolo de prima pagină din Google atunci când caută produse sau servicii. Noi înțelegem acest lucru, îl studiem, alegem solutiile optime, le perfectionam permanent şi ne asigurăm că afacerea ta online este acolo unde sunt şi potenţialii clienţi : pe prima pagină.

agentie de marketing bistrita nasaud

În acest an studiile arată ca 85 % dintre site-uri sunt accesate de vizitatori prin intermediul motoarelor de căutare Google, Bing etc. Optimizarea SEO este decisivă.

Optimizarea SEO vă permite să alegeți expresii de cuvinte cheie pentru căutările efectuate de potențialii clienți.

Optimizarea SEO adecvată și design-ul prietenos vă vor creşte rapid numărul de vizitatorii pe site-ul dvs.

96% dintre utilizatorii de Internet încep să caute pe Web printr-un motor de căutare important (Google, Bing, Yahoo, AOL). Optimizarea SEO este determinantă.

În ianuarie 2017, au fost efectuate peste 17,5 miliarde de căutări cu rezultate de căutare de 342 miliarde. Optimizarea SEO te face vizibil online.

Percepția consumatorilor este că, cu cât un site web este mai bine căutat, acesta este mai bine clasat într-un motor de căutare şi vinde produse de calitate. Acest rezultat se obţine prin optimizare SEO.

optimizare_seo_635x440

Optimizare SEO
REVOLUŢIONEAZĂ-ŢI prezenţa online...

TRECI LA NIVELUL URMĂTOR ! Trimite adresa site-ul tău echipei WOW şi în scurt timp o să primeşti un raport amănunţit despre cauzele care îl împiedică să fie pe prima pagină. Suntem profesionişti în optimizare SEO, prin urmare lasă-ne pe noi să îi remediem problemele. Vei face economii cu publicitatea plătită ! Vei face profit fiind pe primele pagini !

Site-ul companiei dvs. poate fi un indicator puternic al nivelului de prestigiu sau de calitate al produselor sau serviciilor pe care le doreşte un client. În timp ce designul este un factor puternic, luați în considerare conținutul propriu-zis al site-ului – aspectul, stilul, tonul și exprimarea. Conţinutul rezonează şi influenţează direct fiecare utilizator.

"Site-ul fără vizitatori este ca o navă pierdută în orizont.
Obținerea unui site web de calitate nu este o cheltuială, ci mai degrabă o investiție."
Timp de reflecţie - Dr. Christopher Dayagdag