PORTOFOLIU

Noi credem că acest portofoliu vorbeşte de la sine. Consultați cele mai recente proiecte de mai jos şi bucurați-vă de munca noastră care denotă pasiunea redării fiecărui detaliu care atrage atentia vizitatorului şi scoate în evidenţă unicitatea şi calitatea produselor/ serviciilor afacerii pe care o prezentăm online.

De ce să prezinţi clienţilor un portofoliu ?

♠De ce e important ca o agenţie de dezvoltare web să aibă un  portofoliu de proiecte realizate ?
•    Este un aspect foarte important pentru clienti.
Clientul are dreptul de a vedea modul tău de lucru, increderea sa fiind maximă în agenţia care îşi expune site-urile create. Când lucrezi într-un domeniu în care oferi produse, clienţilor le este mai uşor să evalueze calitatea lor. Este important să le prezinţi clienţilor cum arată ceea ce tu creezi online, site-uri web, magazine online, marketing online etc. Deci,  a prezenta un lucrările este un act de respect pentru clienţi.
•    Denotă faptul că esti o firmă serioasă
♠Atunci când ai ca obiect de activitate dezvoltarea web şi nu ai pe site-ul agenţiei un portofoliu, nu vei fi tratată ca un partener de încredere. Arăţi faptul că te mândresti cu ceea ce creezi si oferi servicii de calitate.
•   Clienţii au încredere şi siguranţă.
♠Dacă site-urile pe care le creezi sunt realizate într-adevăr corect şi responsabil, cu siguranţă se va vedea din portofoliu. Pentru aceasta , trebuie să le laşi acces liber vizitatorilor la portofoliu. Dacă într-adevăr vor fi multumiţi de cum arată site-urile de care te ocupi, sansele de a fi căutat in viitor sunt reale.

Diferenţe web design - dezvoltare web

Când mă întâlnesc cu oameni noi și mă întreabă ce fac eu pentru viață, eu adesea răspund că …

…sunt un „web designer”. Eu folosesc acest termen pentru că permite oamenilor să știe ce fac.
♠Faptul că termenul „web designer:  este o generalizare, este util când vorbești cu cineva care nu este un profesionist pe web, dar când vorbești cu cineva din industria web, generalizarea poate nu fi suficientă pentru a explica ce anume fac.
♠Un designer web profesionist știe cum să folosească standardele de design pentru a crea un site care arată super ok. El înțelege, de asemenea, despre utilitatea web și cum să creeze site-uri ușor de utilizat. Design-ul este cel pe care clienții doresc să îl vadă şi să navigheze în jurul său, pentru că este atât de ușor și de intutiv să facă acest lucru. ♠Designerii fac mult mai mult decât ca un site „să arate bine” – ei îl fac să arate util pentru vizitatori.