about

Design web & Dezvoltare web
Bistriţa

O sintagmă binecunoscută spune că „prima impresie este una de durată”. În tehnologiile de design web avem în vedere că, web site-ul este cartea de vizită online care interacționează cu vizitatorul. Astfel web site-ul dvs. se pronunță singur în faţa vizitatorului, fiind un etalon pentru calitatea produselor şi serviciilor oferite.
Design-ul web pe îl creăm are două atribute ; impecabil din punct de vedere estetic și inteligent. Fiecare web site este proiectat în mod unic. Mai mult, ne străduim să ne asigurăm că toate web site-urile respectă standardele de acces cerute de Consorțiul World Wide Web. Web site-urile sunt testate în cele mai utilizate browsere la diferite rezoluții ale ecranului. Toate web site-urile realiyate de agenţia noastră de marketing sunt responsive, adică rulează optim pe orice dispozitiv mobil.

design web Bistriţa

realizăm web site-uri care includ următoarele funcţionalităţi standard ; toate setările contului dvs online, găzduire web (gratuită în primul an), design web user friendly (interfaţă prietenoasă), design web responsive (adaptabil la toate dispozitivele mobile) ,
imagini / video, text adecvat și posibilitatea dezvoltării ulterioare, adăugarea de noi funcţionalităţi pentru o performanţă ridicată a web site-ului.

1. Design web - Landing page

Realizăm design web pentru pagină web pe care un utilizator de internet ajunge atunci când dă click pe un link sau o reclamă. Această pagină web are rolul de a prezenta sintetic afacerea şi are in special un scop comercial. Pe scurt landing page este o pagină web de întâmpinare a vizitatorului web.

2. Design web - site de prezentare

Design web site de prezentare pentru orice tip de bussines, organizaţie non-guvernamentală sau institutie publică. Web site-ul oferă vizitatorilor informații utile şi necesare pentru a le satisface novoia de a vă cunoaşte produsele – serviciile. Structura sa contine ; produse+servicii, imagini, date de contact, hărti etc.

1. Design web - site buissnes

Un web site de tip bussines necesita un design web care interacţionează cu vizitatorii. Astfel se are in vedere un design web cu interfata prietenoasă, un conţinut dinamic si usor de lecturat., imagiini si continut video adecvat. Acesta Include aplicatii web si este recomandat pentru toate tip-urile de buissnes.

pachete start up

„Toate ofertele beneficiază de upgrade în funcţie de bugetul clientului. Nu există costuri ascunse, sau informaţii eronate care pot sa inducă in eroare clienţii. Dacă aveţi un buget alocat pentru prezenţa online ne adaptăm serviciile acestui buget.”
Brendea Marius, co-fondator WOW WEB DESIGN

LANDING PAGE

ideal pentru marketing
LANDING PAGE
Bonus oferit de WOW WEB DESIGN
  • Domeniu gratuit cu extensie ro. com. etc.
  • 500 MB Gazduire gratuită (1an)
  • 200 RON Google AdWords
  • Garanţie nelimitată

Au beneficiat de servicii de design web

clienti extraordinari

care
și-au dezvoltat afacerea online cu compania WOW WEB DESIGN.

  • VEZI site web
about
"Ceea ce separă designul web de artă este că designul web trebuie să fie … funcțional . "
Timp de reflecţie - Cameron Moll