Social Media Marketing

Un instrument puternic de comunicare, social media marketing permite companiilor să ajungă la clienții lor acolo unde sunt. In același timp le faciliteaza dezvoltarea mărcilor și le extinde baza de clienți. Dacă implemeteaza corect, social media marketing poate,, de asemenea, să sporească eficacitatea altor tehnici de marketing – inclusiv SEO și SEM – ajutând la crearea legăturilor naturale, la creşterea traficulului şi implicit la conștientizarea si recunoașterea mărcii. Dacă optaţi pentru strategii de social media marketing, vă putem ajuta cu managementul sau cu publicitatea pe aceste reţele.

de ce marketing social media?

Marketingul media social, sau SMM, este o formă de marketing pe internet care implementează diverse rețele media sociale pentru a atinge obiectivele de marketing și de branding. Marketingul mass-media socială acoperă în primul rând activitățile care implică partajarea socială a conținutului, videoclipurilor și imaginilor în scopuri de marketing, precum și publicitatea media plătită.

Clienții dvs. sunt pe social media.

Clienții dvs. sunt pe social media.

Indiferent de industria în care se află compania dvs., clienții dvs. folosesc zilnic media sociale. Este important să îi mențineți angajați și conectați la marca dvs., astfel încât să fiți întotdeauna prima lor opțiune.

Există oameni care caută compania dvs.

Există oameni care caută compania dvs.

Dacă compania dvs. oferă un produs sau un serviciu, puteți să pariați că există oameni care vorbesc despre acest lucru și caută companii care îl furnizează. Serviciul nostru de management social media vă va ajuta să vă alăturați conversației și să generați noi clienți.

digital-marketing_566x570
Oamenii vorbesc despre compania dvs. pe social media.

Oamenii vorbesc despre compania dvs. pe social media.

Trebuie să ascultați ce spun clienții dvs. despre compania dvs. pe social media și să răspundeți preocupărilor lor. Serviciile noastre de management social media se concentrează pe evidențierea aspectelor pozitive ale a ceea ce compania dvs. are de oferit și răspund sincer la observațiile negative.

Companiile merită un management social media specializat.

Companiile merită un management social media specializat.

Majoritatea proprietarilor de afaceri și a managerilor de marketing nu au timp să-și gestioneze toate canalele media sociale. Fiecare membru al firmei noastre a primit certificarea în managementul social media și agenția noastră vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de marketing și o nouă bază de clienți.

social media marketing_1045x779

Ce servicii vă oferim ?

Concepem şi gestionăm o campanie social media marketing care include următoarele :

Elaborarea unei strategii de marketing potrivită pentru nevoile afacerii tale.

Creăm conturi în reţelele sociale recomandate pentru specificul afacerii tale.

Creăm un conţinut eficient - text, imagine, video - cu impact real la publicul ţintă.

Citeste mai mult

Monitorizăm performanţa campaniilor de social media marketing derulate

Suntem creativi

Prezentăm statistici si rapoarte despre performanţa campaniilor de marketing derulate pe social media

"Dacă ai mai mulţi bani decât inteligenţă, trebuie să te concentrezi pe outbound marketing.
Dacă ai mai multă inteligenţă decât bani, ar trebui să te concentrezi pe inbound marketing.

"
Timp de reflecţie - Guy Kawasaki